воскресенье, 12 марта 2023 г.

Наближаємо Перемогу на освітньому фронті в Школі розумного руху!

 Друзі!

Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Молочанської міської ради Запорізької області проводить цикл спортивно-розважальних заходів для дітей ВПО на тему: "Підтримка психофізичного і емоційного здоров'я дітей в умовах воєнного стану". 

Кожної неділі ми зустрічаємося в Запорізькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені В.Г. Магара. 

Ми - разом!

 


 


 


12.03.2023 року Недільна Школа розумного руху наблизила Перемогу!  Завдяки виконанню рухових завдань "Рухові привітання", "Імена за відчуттями" та "Театральне дзеркало" малеча, рухаючись, вчилася комунікувати, відчувати власні емоції та ділитися  ними з іншими хлопчиками та дівчатами. А  рухове завдання "Театр спорту" надало змогу дітям відтворювати  рухи спортсменів, граючи з кольоровими паперовими м'ячами. 

Патріотична римовка "Ехо" дозволила вселити в дитячі серця віру в найкраще.

Цього разу тренерами в Школі працювали:

  • Вікторія Ганчева, інструктор з фізичної культури та ЛФК спеціального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 232 "Сіренький зайчик" Запорізької міської ради;
  • Оксана Подріз, інструктор з фізичної культури  закладу дошкільної освіти № 236 "Сонячний" Запорізької міської ради;
  • Вячеслав Шоломицький, учитель фізичної культури Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 екологічного профілю 
👀Детально - фотоальбом.